19.12.2016

Sähköinen huoltokirja

Sähköinen huoltokirja on nykyaikainen ja oiva työkalu auton huoltohistorian dokumentointiin.
Sähköisessä huoltokirjassa auton huoltotiedot tallennetaan BMW:n tietokantaan.

Tarkempi ja kätevämpi kuin paperinen.

Sähköisellä huoltokirjalla on merkittäviä etuja perinteiseen leimattavaan ja käsin täytettävään huoltokirjaan verrattuna. Siihen on mahdollista tehdä tarkempia ja yksityiskohtaisempia merkintöjä kuin paperiseen huoltokirjaan, jolloin huolto- ja korjaushistoria tulee kaiken kaikkiaan dokumentoitua tarkemmin. Tarkasti dokumentoidun huoltohistorian perusteella esimerkiksi tekemättömät huollot ja huoltotoimenpiteet on helpompi havaita. Sähköinen huoltokirja pysyy tallessakin hansikaslokerossa pyörivää paperiversiota paremmin.


Teemme BMW autojen sähkökorjaukset, vianhaut ja lisälaiteasennukset.

Käytössämme on tehtaan omat laitteistot sähköisten osien vianhakuun. ODB testesterillä vikakoodien luku, nollaus ja tulkinta, huoltovalojen nollaus ja vika diagnoosit niin uusiin, kuin vanhempiinkin bemareihin.

Käytössä on aina uusin diagnostiikkaohjelmisto, kattaen kaikki, aivan uudetkin BMW mallit.

Sähköisen huoltokirjan täyttö ja autoon kirjoittaminen (F-sarjalaiset/G-sarjalaiset). Suora pääsy auton koko huoltohistoriatietokantaan. Tarvittaessa mahdollisuus katsoa auton kaikki huoltokutsut/aktionit. Auton ohjelmistojen päivitys aina uusimmilla ohjelmistoversioilla mitä on olemassa. Oikeudet  PUMA:an (BMW:n sisäinen tietokanta vianhakuun ja korjauksiin)

Käytössämme on myös vikakoodinluku laitteisto muiden autojen vikamuistien lukua varten.

Sijaisauton vuokraus mahdollisuus (varaa etukäteen!)